Min første dag i mitt 16. leveår.

Dagen var blandet. 

Morgenen startet med at jeg fikk noen gaver. Longsleeve, genser, hårspray, penger, dobbel basstromme pedal, shorts og en bok, var vel mer eller mindre hva jeg fikk. 

Senere på sagen kom min venn, Ingeborg. Fikk en fin scraptbook-lignende ting, som jeg er meget glad for at jeg fikk. Vi chillet i noen timer og ventet på at gjestene til min lille ''filmbursdagskveld'' skulle komme. 2 av 4 kom. Takk. 

Vi hadde det koselig, så to animasjonsfilmer, så litt på tv til Paradise Hotel kom på og så på det fordi lol. Så stakk mine to venner hjem og jeg var alene. Skulle se på tv, etter å ha ryddet opp det vi hadde brukt/rotet. Min mor kom ned og spurte meg diverse spørsmål. Ok, I guess, var svaret mitt til ett av de spørsmålene. Etter hver oppdaget hun mine dreadlocks, og truet med å klippe de av. Jeg vil se skamklipt ut, sa jeg. Hun hørte ikke etter. Vi kom inn på temaet at jeg ser annerledes ut, mener forskjellig fra ''vanlige'' folk gjør, har spesiell musikksmak og at jeg ikke er lik alle mentalt. 

Denne diskusjonen har fått meg til å tenke på ting som jeg har tenkt på en stund, som jeg hadde prøvd å glemme for akkurat ''min'' dag. 

hits