Guten Tag.

Jeg vet at jeg suger på å blogge og bare poster musikk. Men, det er fordi verden er helt forjævlig, livet er helt forjævlig og jeg er rett og slett forjævlig også. 

En liten oppsummering av uka: 

Mandag skole og loka sikkert alene på pc'n

Tirsdag Skole, krangla med læreren i tysk klassen, stakk sikkert hjemog loka på pc'n

Onsdag Skole, hadde musikkprøve der, dro hjem loka pc, dro så ned i byen før jeg dro på 4sound  og hadde en trommetime med en hyggelig fyr

Torsdag Skole, loka litt nede i byen før jeg dro på øving og loka der, øvde til konsert vi skal ha neste uke hujaaaa, loka i byen litt før jeg skulle møte Kine, møtte hu og endte opp på en RUMolde møte (Rød Ungdom Molde) og så på at Simen spiste pizza og de diskuterte ting helt til jeg ble så forvirra at jeg bare ville sove. Etter det så loke jeg og Kine litt før vi stakk og så på at to folk dere helt sikkert ikke kjenner spiste sånn kyllingmat som var nam og etter det så tok jeg farvel og stakk på en buss hjem. Når jeg kom tilbake til heimen, så gjorde jeg noe - gjett da - du gjettet riktig - loka pc.

Fredag Skole, krangla mer med læreren i tysk da også, ble tatt ut i gangen av min kontaktlærer for å snakke om problemet mitt med tysklæreren min, dro til byen for å møre Kine - fant ut at hun var syk - dro til Ingeborg og loka tv og film der før jeg stakk hjem og loka masse masse pc.

Lørdag (idag) Sov en stund, stakk ut og tok bilder av mine kjære tre pusekatter, lokte inne, tok en dusj, sovna igjen på senga med musikken dundrende i høyttalerne. Etter jeg våkna så farga jeg hår,vasket og ordnet marsvinburet, og fant en random film jeg så litt av før jeg lokte mer pc. Loking av pc begynner å bli kjedelig så da bestemte jeg meg for å overvinne frykten og spille ''vanndelen'' i Amnesia: The Dark Descent. Jeg kom meg igjennom der, glemte å lagre. Plutselig var jeg fanget inne i et bord og nå kommer jeg meg ikke ut av det = mer loking på pc.

Planer for i morgen (søndag) Slappe av, redigere noen bilder, krølle håret (fordi noen randome i klassen ville det) og kanksje øve på prøve. om jeg får tid .... .............. . .... . .. . . ..... og loke på dataen.

Nice uke, gjort masse. 

2 kommentarer

Tiki Kontiki

13.nov.2011 kl.23:36

Awesome.

Kris

14.nov.2011 kl.20:51

Tiki Kontiki: ja seff indeed

Skriv en ny kommentar

hits