Tilfeldigheter.

Jeg leste et innlegg nå isted om to lykkelig folk. I det innlegget så sto det om hvordan de møttes (selvom jeg visste det fra før av). Det fikk meg til å tenkte på tilfeldigheter. Om at alt kunne blitt forandret om en liten tinga hadde vært annerledes. At man ikke hadde møttes. 

Mine næreste venner ble jeg kjent med fordi verden er så tilfeldig. Jeg hadde for eksempel møtt Tiki om vi ikke hadde krenglet om hvem som skulle ha det dumme eselet eller den teite oksen i barnehagen. Om eselet ikke hadde vært der, så kanskje vi ikke hadde blitt så gode venner som vi er - eller kanksje aldri møttes. 

Om det UMN- arrangementet (Ungdom Mot Narkotika) ikke hadde hatt gratis pizza, så ville ikke jeg og Ingeboob blitt så gode venner som vi er nå - til tross for at vi begge hadde hjemmelaget pizza hjemme den kvelde, så dro vi for å få gratis pizza der. Om en av oss ikke hadde dratt, så kan det hende vi aldri hadde møttes. Eller, om hun ikke hadde sagt at hun ikke likte musikken de spilte av over høttaleranlegget, og jeg ikke hadde sagt meg enig, hvordan skulle vi funnet ut om de forskjellige musikksmakene våres som førte oss videre i bekjentskapen.

Det jeg prøver å si er vel at jeg aner ikke hvor jeg hadde stått nå, hvis det ikke hadde vært for den magiske kraften til tilfeldigheter.

Skal nevne kjapt at hvis ikke Kine hadde sparket meg i ryggen, så hadde vi ikke blitt venner.

2 kommentarer

Ok

28.okt.2011 kl.10:42

Smartingen altså ;) men meg og deg var ikke så grusomt tilfeldig ;D

Kris

30.okt.2011 kl.19:30

Ok: Oh,ja, ok. Var vel ikke det o.o

Skriv en ny kommentar

hits